Thursday, October 02, 2008

Microsoft: IT-experts.dk online forum er nu opdateret

Citat:

Microsoft Danmark tror meget på lokale danske it netværk. Vi vil gerne hjælpe danske it professionelle med at knytte professionelle forbindelser og have et forum for tekniske spørgsmål og svar, hvor ikke-Microsoft ansatte bidrager med deres perspektiver.

IT-experts.dk er et gratis online forum for danske IT professionelle. Sitet har haft stor succes med en åben stil, hvor alle medlemmer kan stille tekniske spørgsmål og dele sin viden med andre. Efter en nylig opdatering af sitet er der kommet rigtig mange nye features til, såsom RSS feeds i utallige afskygninger, blogs, OpenID og meget andet. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger på den nye platform, så gør det nu og her:
http://it-experts.dk/medlem.

De typiske brugere er professionelle IT konsulenter, specialister, administratorer, supportere og arkitekter indenfor messaging, sikkerhed, infrastruktur, virtualisering, terminal services og lignende. Der er en overvejende hovedvægt på Microsoft platformen, men der er bestemt også plads til fokus på andre områder indenfor IT verdenen.

Bag IT-experts.dk står en række dygtige danske IT konsulenter, MVP’ere og Microsoft Technet Influenters, som yder en stor indsats for at holde sitet kørende, besvare spørgsmål, blogge, skrive artikler og lignende, alt på frivillig basis.

Vi ønsker IT-experts.dk tillykke med den nye platform og vil hermed opfordre til at deltage i det største danske Microsoft community for IT professionelle:
www.it-experts.dk.

Kilde: http://blogs.technet.com/dkitpro

0 Comments: